Мислех си, че ще е лесно. Гледах видеа, четох форуми, правех си сметки колко мога да изкарам на ден. Отворих реална сметка с увереност… и загубих почти всичко за седмица.
Причината? Прекалено бързи решения. Никаква стратегия. Никакъв контрол над емоциите.
Но не се отказах. Спрях. Прочетох. Започнах да търгувам на демо. Записвах всяка сделка. Анализирах я. Грешките бяха най-добрият ми учител.
Сега подхождам различно. По-бавно, по-разумно. Без излишни емоции. Форекс не е бърз път към пари — той е тест за търпението, дисциплината и характера ти.
Първият ми месец във Форекс: не както си го представях
-
- Green Trail Rider
-
- Green Trail Rider
Re: Първият ми месец във Форекс: не както си го представях
Напълно те разбирам — минах по същия път. В началото всичко изглежда лесно, особено когато гледаш хора да „печелят“ в YouTube. Но реалността те удря бързо, ако нямаш план и контрол. Истинският напредък идва със самодисциплина и учене от грешките. Междувременно, започнах да се интересувам и от крипто — пазар, който расте със страшни темпове и предлага много възможности, включително и в сферата на партньорски програми. Ако искаш да разшириш познанията си, погледни https://admiralmarkets.com/bg/education ... ovi-pazari — има стойностна информация.